Om Avtalsbevakning

Avtalsbevakning har fokus på att förändra landskapet för hantering av avtal och hjälper företag att minska sina kostnader och hitta intäkter genom förbättrade processer. Avtalsbevakning är ett driftsäkert, användarvänligt system som går snabbt att lära sig. Ett avtal läggs in i systemet på under en minut.

Med Avtalsbevakning kan ni hantera den löpande förvaltningen av avtal. Det innebär större effektivitet och lägre administrativa kostnader. Det enda som behövs är en dator eller mobil med internetuppkoppling.

Konton, användare och behörigheter

Skapa konton för att separera avdelningar, geografiska kontor eller länder. Ge användare behörighet endast till de konton och avtal de ska ha behörighet till.

Admin account details

Kostnads/Intäkts-analys

Få en överblick över alla kostnader och intäkter fördelade per månad så att det går snabbt att se fördelning och var det sticker ut. Se topplistor över de största avtalen för att direkt se var det behöver omförhandlas eller sägas upp.

Cost analysis

Import/Export

Importera/Exportera avtal snabbt och enkelt från Excel/csv. Välj vilken kolumn som hör till vilket fält i systemet och få in alla avtal på en gång. Välj fält du vill ha med i exporten och få ut alla avtal på en gång för vidare bearbetning eller presentation.

Admin account details
 • Struktur och ordning

  Struktur och ordning genom snabb sökning och sorterbara tabeller

 • Användarvänligt

  Går snabbt att lära sig. Du lägger in ett avtal på under en minut.

 • Flexibel dokumenthantering

  Lagra säkert i systemet eller länka till externt lagringssystem.

 • Snabbt!

  Avtalsbevakning är snabbt. Vi arbetar mycket med att minimera laddtider så att du ska kunna göra sökningar och se listor utan någon fördröjning.

 • Behörighet

  Ge behörighet endast till de avtal och funktioner som varje person ska ha tillgång till. Lägg upp läsanvändare som bara kan se information, i Plus-paketet kan du skapa 50 st läsanvändare utan extra kostnad.

Sök och sortera avtal Bevaka avtal Dokumentlagring Behörighet

Avtalsbevakning ska vara det självklara valet vid hantering och bevakning av avtal.
GDPR / Integritetspolicy
© 2021 Avtalsbevakning