Integrera med Scrive

Koppla ihop ditt konto i Avtalsbevakning med Scrive och signera dokument. Förutom bevakning av förfallodatum kan du även elektroniskt signera uppladdade dokument. Du väljer vilka som ska signera, de behöver inte vara användare i Avtalsbevakning utan du anger e-post till alla som ska signera så sparas det signerade dokumentet sedan kopplat till avtalet i Avtalsbevakning.

Skapa e-signering

Skicka ett dokument för e-signering. Välj mellan olika signeringsmetoder per person, med eller utan BankID.

Skapa e-signering från ett dokument

Komma igång

Integrationen ingår i paket Bas och uppåt i Avtalsbevakning. Du skapar en ny integration som administratör i administrationen, du uppmanas att logga in i Scrive och godkänna integrationen och sedan är du igång.

Du behöver ha ett konto hos Scrive (kostnader för licenser kan tillkomma) för att du ska kunna koppla ihop systemen.

Om Avtalsbevakning

Samla alla avtal och dokument på ett ställe. Allt blir snabbt åtkomligt och sökbart. Sätt upp behörigheter och gör det lättare för fler att se endast de avtal som de ska. Låt Avtalsbevakning automatiskt sköta bevakningen av förfallodatum så att du inte missar några uppsägningar och sparar pengar!

 • Struktur och ordning

  Struktur och ordning genom snabb sökning och sorterbara tabeller

 • Användarvänligt

  Går snabbt att lära sig. Du lägger in ett avtal på under en minut.

 • Flexibel dokumenthantering

  Lagra säkert i systemet eller länka till externt lagringssystem.

 • Behörighet

  Ge behörighet endast till de avtal och funktioner som varje person ska ha tillgång till. Lägg upp läsanvändare som bara kan se information, i Plus-paketet kan du skapa 50 st läsanvändare utan extra kostnad.

Sök och sortera avtal Bevaka avtal Dokumentlagring Behörighet

Om Scrive

Scrive logo

Scrive grundades 2010 och blev snabbt ledare inom digitalisering. Scrive var först på marknaden med att använda blockchain-teknik för att säkra dokumentintegritet och är idag marknadsledande i Norden inom e-signering. Genom automatisering av avtalbaserade affärsprocesser med elektronisk signatur och identifieringslösningar hjälper Scrive mer än 6000 kunder i 50+ länder att signera avtal med kunder, partners och anställda. Scrive har sitt huvudkontor i Stockholm och stöds av Vitruvian Partners och har över 200 anställda.

Avtalsbevakning ska vara det självklara valet vid hantering och bevakning av avtal.
GDPR / Integritetspolicy | Allmänna villkor | Allmänna villkor API | Blogg
© 2023 Avtalsbevakning, True Fiction Production AB