Integrera med Visma eEkonomi

Koppla ihop ditt konto i Avtalsbevakning med Visma eEkonomi och förenkla arbetet ytterligare. Håll kund- och leverantörsregistret uppdaterat och skapa fakturor snabbt och enkelt från ett avtal och få spårbarhet på vad som sker.

Skapa fakturor

Skapa fakturor från ett avtal i Avtalsbevakning. Fakturorna kopplas sedan till avtalet så att du kan följa vad som är fakturerat.

Skapa även automatiskt återkommande fakturering. Låt Avtalsbevakning bevaka och automatiskt skapa fakturor i Visma eEkonomi med valt intervall. En e-postnotifiering skickas när en ny faktura har skapats.

Skapa faktura från ett avtal

Kund- & Leverantörsregister

Synkronisera kund- och leverantörsregistret så att uppgifterna är samma i båda systemen. På detta sätt behöver du bara uppdatera på ett ställe. I Avtalsbevakning går det även att se fakturor skapade i Visma eEkonomi för varje kund/leverantör.

Synkronisera kund och leverantör

Komma igång

Integrationen ingår i paket Bas och uppåt i Avtalsbevakning. Du skapar en ny integration i Avtalsbevakning i administrationen, du uppmanas att logga in i Visma eEkonomi och godkänna integrationen och sedan är du igång.

Du behöver vara kund hos Visma eEkonomi och ha integrationslicens (kostnader för licenser hos Visma eEkonomi kan tillkomma) för att du ska kunna koppla ihop systemen.

Om Avtalsbevakning

Samla alla avtal och dokument på ett ställe. Allt blir snabbt åtkomligt och sökbart. Sätt upp behörigheter och gör det lättare för fler att se endast de avtal som de ska. Låt Avtalsbevakning automatiskt sköta bevakningen av förfallodatum så att du inte missar några uppsägningar och sparar pengar!

 • Struktur och ordning

  Struktur och ordning genom snabb sökning och sorterbara tabeller

 • Användarvänligt

  Går snabbt att lära sig. Du lägger in ett avtal på under en minut.

 • Flexibel dokumenthantering

  Lagra säkert i systemet eller länka till externt lagringssystem.

 • Behörighet

  Ge behörighet endast till de avtal och funktioner som varje person ska ha tillgång till. Lägg upp läsanvändare som bara kan se information, i Plus-paketet kan du skapa 50 st läsanvändare utan extra kostnad.

Sök och sortera avtal Bevaka avtal Dokumentlagring Behörighet

Om Visma eEkonomi

Visma eEkonomi integrationspartner logo

Visma Spcs vill med sina självkörande ekonomisystem förenkla och göra administration till det lättaste som finns för Sveriges företagare. Detta så att du kan fokusera på det du brinner för – driva ditt företag. Läs mer om Visma Spcs.

Visma eEkonomi är skapat för ett tryggt och smidigt småföretagsliv. Med funktioner som automatiserad bokföringshjälp och smart fakturering får du en mer effektiv vardag. Läs mer om bokföringsprogram hos Visma Spcs.

Avtalsbevakning ska vara det självklara valet vid hantering och bevakning av avtal.
GDPR / Integritetspolicy | Allmänna villkor | Allmänna villkor API | Blogg
© 2024 Avtalsbevakning Sverige, True Fiction Production AB